Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon S-LAB Sense Ultra 8 - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a futómellény 18.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 34 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk webmester tartalomért felelős munkakörbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

Mit rejt ma a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Hasznos tanácsok

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Asics Fuji karmelegítő (női)

A nap közben is szeszélyesen változó időjárásban (is) jól jöhet ez a karmelegítő. Nem kell a hosszú és rövid ujjú felsőt cserélgetned.

6 690 Ft

összehasonlít

Webáruház

Asics Gel-FujiTrabuco Pro (női) terepfutó cipő (kék)

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 42 990 Ft

összehasonlít Értékelés
Ennek a terméknek a szállítási költségét mi fizetjük Ön helyett. Partner kedvezménynél 1500 Ft szállítási költség lehetséges

Termék paraméterek

Listaár: 42.990 Ft (€ 130)
Partnerár: 38.690 Ft
Felhasználási terület: terepfutás, ösvényfutás, tájfutás, OCR
Kollekció: női, széles lábfejre
Szín: fekete
Csillapítás: Gel
Sarokemelés (drop): 8 mm (elől 12 mm, hátul 20 mm)
Stabilitás: neutrális lábálláshoz
Súly: 305 g
Cikkszám: 1012A481-400
Válaztható méretek (UK)
Raktáron jelzéssel azonnal átvehető, rendelhető

Termék ismertető

A 2019 nyarán piacra kerülő Asics FujiTrabuco Pro több tekintetben is eltér a sorozat többi tagjától.
Szemügyre véve talán az első, amit észreveszünk a gyors-fűző. Nagyon hasonló a Salomon fűzőrendszeréhez mert egy gyors határozott kézmozdulattal az egész lábfejen rögzül a cipő stabilan és kioldása is csak egy, illetve az egymással szembeni két oldókapocs megnyomásával történik. A második, amiben eltér a korábbi Trabucotól, hogy kapott egy zokniszerű belsőt mint a korábbi runegade sárcipő, ami helyettesíti a kamáslit .

Kevésbé szembe ötlő a DuoMax logó hiánya. Ebből a cipőből kihagyták a középtalp belső részen a dupla sűrűségű duo-max habot ami a túlpronáló lábállásúaknak ad segítséget a stabilabb talajfogáshoz, mivel ez egy inkább terepes versenycipő, és lényegesen kisebb sarokemeléssel mint amit a asics-tól megszoktunk. A laposabb (kisebb sarokemelésű) talp stabilabb talajfogást eredményez és mivel a terep egyenetlenségei miatt nincs két egyforma lépés sem a dombon felfelé sem lefelé ezért a belső megtámasztás kevésbé szükséges egy versenyen.

Ha szükségét érzed a belső megtámasztást, kedveled a Trabucot, akkor válaszd a trabuco 7 kiadását.
Az Asics Gel-FujiTrabuco Pro igazi lételeme a nehéz terep. Páratlan segítséget nyújt a legellenségesebb terepen is. Könnyen megbirkózik a nedves kövekkel, a mély sárral. Növeli a biztonságérzetet az eddiginél is agresszívebb talpkialakítása a legegyenetlenebb talajon is.

A jól szellőző, gyorsan száradó felső rész anyaga mindenhol megerősített hálós szerkezetű vászon, varrásmentes technológiával összeállítva, a súly csökkenése végett.
A FlyteFoam Lyte középtalpa könnyebb elődeinél, csillapítása kitűnő, és minden lépésnél gyorsabban visszanyeri eredeti állapotát, hogy a következő lépésnél is adja megfelelő védelmet a talaj egyenetlenségeiből adódó terhelésnek.
A talp többirányú mintázata csúszós sziklákon, sárban, poros terepen egyformán hatékony talajfogást eredményez, továbbá külső kopó és kapaszkodó réteg egy különlegesen tapadó új gumiból készült ami nedves körülmények között is biztosabb tapadást eredményez mint a formula 1-es autók esőgumijai.

Asics cipőméret (női)

UK

EU

US

3

35.5

5

3.5

36

5.5

4

37

6

4.5

37.5

6.5

5

38

7

5.5

39

7.5

6

39.5

8

6.5

40

8.5

7

40.5

9

7.5

41.5

9.5

8

42

10

8.5

42.5

10.5

9

43.5

11

Fontos! Az európai (EU) és amerikai (US) mérteket csak tájékoztató jelleggel tüntetjük fel. A cipő kiválasztásánál az angol (UK) méret használatát javasoljuk.Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!