Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

inov-8 F-Lite 235 fitnesz - crossfit cipő - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 26 500 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

cipőt ajánlunk terepfutóknak

Salomon Sense Ride 2 (férfi) futócipő (bordó)

25 990 Ft

összehasonlít

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (világosbarna)

jakbőr kívül - belül
65 900 Ft

Arany óra, villám áron (folytatás)

2009. 02. 18. 11:07


Milyen segítséget lehet igénybe venni?

Egész nap a webshopban lógni! De kinek van erre ideje? Ezért ha már regisztráltál a hírlevelünkre érdemes feliratkozni, sőt a facebookon "lájkolni" az oldalunkat, mert ,minden nap adunk segítséget a nap arany órájának időpontjára vonatkozóan. . Hogy éppen a percre vagy az órára vonatkozó kérdést teszünk fel az mindig változik, de lehet, hogy mindkettőre adok fejtvényt és akkor percre pontosan te lehetsz az első. A facebookot akkor is elérheted az információt még ha nem vagy regisztrálva a közösségi olalon.

A képre kattintva nézd meg facebook profilunkat. Lájkold az oldalt és nézd meg a napi segítséget, mikor indulhat a mai arany óraHa ezt a feliratot látod az Arany óra boxban, már valaki megszerezte az aznapi Arany óra terméket

Az Arany órában szereplő akciós termékre is a webáruház rendelési, szállítási feltételei érvényesek! Az Arany óra akció keretében lecsapott termék ellenértékét csak KÉSZPÉNZBEN vagy UTÁNVÉT (szállítási költség + 1500 Ft) áll módunkban elfogadni. Induláskor naponta egy termék vesz részt az Arany óra akcióban.

A szerencsés vásárló csak a regisztrációban megadott felhasználó nevével jelenik meg az oldalon.

Mi történik, ha a szemfüles és szerencsés látogató lecsapott az Arany órára? Mindenki más láthatja melyik felhasználó a szerencsés és irigykedhet másnapig, amikor az újabb Arany óra akciós termék megjelenik oldalunkon.

Ez a felirat akkor jelenik meg, ha az adott órában, senki sem csapott rá az Arany óra termékre

Ha elolvastad az Arany óra feltételeit és elnyerte tetszésed a lehetőség, nem kell mást tenned, csak a lap tetején lévő regisztráció gombra kattints rá és tedd lehetővé magadnak, hogy nyerj.

FONTOS!
Miután lecsaptad az adott napi Arany órát nincs más dolgot, mint megvárni, hogy kollégánk felvegye veled a kapcsolatot!

multiNavigator.hu csapata

Az Arany óra promóció szerzői jogvédelem alatt áll! Ha további kérdésed merülne fel a kampánnyal kapcsolatban hívd az infovonalat: 7 888 888

<< Előző oldal
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!