Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Trimtex Trimtex Trail 3/4 tights - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a futónadrág 8.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 19 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Napi féláras cipő!

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Webáruház

Hanwag waterproof impregnáló spray

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 5 990 Ft

összehasonlít Értékelés
A termék szállítási költsége 1.500Ft, vagy költség nélkül átvehető üzletünkben, versenyen.

Termék paraméterek

Listaár: 5.990 Ft
Partnerár: 5.390 Ft
Űrtartalom: 200 ml
Ápoló hatás: táplálja és impregnálja a bőrt
Elszíneződés: a bőr világosabb lesz

Termék ismertető

A Hanwag saját gyártású impregnálószere. Használata után a cipő, vagy bakancs teljesen vízhatlan lesz, mert a víz lepereg a bőrről vagy textilről. Természetesen nem arra való, hogy membrán nélküli cipőben órákat álljunk a patakban, de egy rövid vízbe lépéskor, vagy harmatos fűben gyalogláskor megvédi a lábbelit az elázástól. Hajtógáz nélküli termék, a szert sűrített levegő segítségével juttathatjuk a felületre.
Elsőként alaposan tisztítsuk meg a bakancsot a szennyeződésektől. Ez alapos átkefélést, s langyos (legfeljebb kézmeleg) vízzel való tisztítást jelent, majd szárazra törlést. Várjuk meg, amíg a bőr teljesen megszárad. Ezt ne nagyon igyekezzünk gyorsítani! Csak ez után kezeljük a szerrel!

Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!